02.09.2019

Informatieavond

Verbouwingsplannen van ons sportpark Schaarweide

Beste leden van Fortuna, Harava en UHC.

Mede namens de besturen van de 3 verenigingen willen we jullie graag uitnodigen voor de presentatie van de verbouwingsplannen van ons sportpark Schaarweide.

De verenigingen Fortuna '74, LTV Harava en UHC hebben hun wens om gezamenlijk het clubhuis te delen uitgewerkt tot een mooi en duurzaam geheel.
Na een lange periode van voorbereiding door het bestuur van Stichting Schaarweide en intensief overleg met diverse betrokken partijen, is er uiteindelijk een mooi resultaat uitgekomen.

Op maandagavond 9 september 2019 willen we jullie onze uitgewerkte plannen presenteren. Alle leden van Fortuna, Harava en UHC zijn van harte welkom vanaf 19.30 uur en waar vanaf 20.00 uur gestart wordt met de presentatie.

Het sporten op Schaarweide is belangrijk voor de dorpen Bergharen, Hernen, en Leur. Mede dankzij de medewerking en ondersteuning van de gemeente Wijchen en de Leefbaarheidsgroepen uit onze dorpen is dit plan uiteindelijk tot stand gekomen.
Waarbij het streven is om voor alle mensen binnen de dorpen de mogelijkheid te bieden om te kunnen sporten op Schaarweide. Hiervoor wordt ook een multifunctionele ruimte ingericht om dit voor andere verenigingen en gezelschappen mogelijk te maken.

Tot dan!

Mede namens de verenigingen Fortuna, Harava en UHC
bestuur Stichting Schaarweide