Activiteitenkalender seizoen 2017 / 2018

De activiteitenkalender voor het seizoen 2017 / 2018 kun je vinden op onze website.

Scheidsrechters gezocht

Oproep vanuit de scheidsrechterscommissie: Een oproep aan een ieder; ben je geïnteresseerd om af en toe een wedstrijdje te fluiten (met name op zaterdagmiddag), meld je! Schroom niet, alles is bespreekbaar (frequentie, niveau,...

UHC JO17_1 kampioen!

UHC JO17-1 (B1) won afgelopen zaterdag met 1-5 en is daarmee zeker van een eerste plaats dit seizoen. Gefeliciteerd kampioenen!

Stem op Aleh Putsila, Jordy Hachmang en ons eerste elftal!

Dankzij de goede prestaties is Aleh genomineerd voor beste trainer in de 2e t/m 5e klasse. Onze spits Jordy Hachmang is genomineerd als beste speler van de 2e t/m 5e klasse. En ook ons eerste elftal is genomineerd voor beste...

Rondje Schaarweide

In samenwerking met Fortuna '74 en LTV Harava organiseren wij op zondag 18 juni een nieuw evenement: Rondje Schaarweide! Noteer deze datum alvast in je agenda. Er volgt binnenkort meer informatie op: www.rondjeschaarweide.nl.

Voetbalkamp 2017 Esbeek!

Ook in 2017 wordt het jaarlijkse voetbalkamp gehouden in boerderij de Kievit te Esbeek. Het kamp wordt gehouden van 25 t/m 28 mei 2017. Meld je aan!

Algemene ledenvergadering

Kom maandag 16 november 2015 naar de 'Herberg' (kantine UHC) voor de jaarlijkse algemene ledenvergadering. Alle leden van UHC zijn welkom en hebben stemrecht.